Avrupa Birliği Hibe Programı Tercüme

Tercüme Bürosu HİBE PROJELERİ DANIŞMANLIK HİZMETLERİMİZ;

AB Tercüme Bürosu Proje, Merkezi Finans ve İhale Birimi Çağrıları, Avrupa Birliği Genel Sekreterliği, Avrupa Birliği Genel Merkezi, Dünya Bankası, Birleşmiş Milletler, Euromed Heritage, Tarım Bakanlığı, Tübitak ve diğer ulusal/uluslararası fonların Yerel Yönetimlere, Sivil Toplum Kuruluşlarına ve KOBİ’lere ulaştırılması yönünde proje fikirleri sunar ve proje hazırlar.
AB Tercüme Proje, teklif çağrıları doğrultusunda onay makamlarının beklentilerini göz önüne alarak, firma analizlerini yerinde saha çalışmaları ile gerçekleştirmekle birlikte, firma analizini projeye en iyi şekilde yansıtarak uygun formatta başvurunun yapılmasını sağlamaktadır. Onay makamları tarafından projenin uygun görülmesi sonrasında ise hibe sözleşmesinin imzalanmasından proje dosyasının kapatılması aşamasına kadar ki proje yönetiminin gerçekleştirilmesini sağlamaktadır.
Projelerimiz Avrupa Ülkelerinde proje yazım konusunda eğitim almış konusunda uzman kişiler tarafından hazırlanmaktadır.
Gruplar halinde ihtiyaç duyulması üzerine Proje yazım ve Yürütüm eğitimleri gerek kendi eğitim merkezimizde gerekse müşteri merkezinde eğitimler verilmektedir.

Yorum bırakın